Smooth as silk

Postat söndag 13 september 2015 | 3 kommentarer

tatcha-pure-polished

Den här rengöringskombon är ALLT. Visst, jag hade väldigt höga förhoppningar på de testa på-produkter jag beställde från Tatcha, men att dom skulle hålla en sån h-ä-r hög nivå var jag inte riktigt beredd på.

Först börjar jag med Pure, den ljuvligaste rengöringsolja jag någonsin stött på. Mjuk och krämig i en perfekt avvägning, och jag vill aldrig sluta massera. Jag tar några droppar vatten på fingrarna och fortsätter massera, vad som innan var olja har nu förvandlats till en mjölk. Massera, massera, massera… Till sist får jag ge mig och sköljer av. Känner direkt att huden är overkligt mjuk och fuktladdad. Strör lite Polished pulver i handflatan, väter andra handen igen och vips har pulvret övergått till ett lyxigt skum när jag gnuggar handflatorna mot varandra. Inte ett skrubbkorn kvar i sikte, och jag masserar återigen — andaktsfullt — ansiktet. Sköljer, dabbar av med en ren liten handduk och ler.

Efterföljs gärna med det lyxigaste jag har i serum- och krämväg, bara för att varför inte.

Tatcha är inte billigt på något sätt, men jag kan inte släppa tanken på att dom verkligen vet vad dom håller på med, enbart använder ingredienser av hög kvalitet, och dessutom ger en merkänsla utöver det vanliga. Dom erbjuder sig att skicka till Europa för $35, eller gratis för ordrar över $250. Om du befinner dig i USA är frakt alltid gratis.


3 kommentarer

 1. El Mika » Rengöringsoljor, uppdaterad!
  12 februari 2016 10:07

  […] från att formulan är perfekt avvägd för att göra rengöringen till en dröm. Mellantjock, urskön att massera med och går lätt som en plätt över till en mer mjölkig konsistens när vatten tillsätts. Doften […]

  Svara
 2. El Mika » Stilla dig
  2 maj 2016 13:07

  […] exfoliering (det är ju så svårt att lägga av helt) görs det i form av enzym-rengöringen från Tatcha. Det här är mina hjältar, vilka är […]

  Svara
 3. El Mika » Tio (elva) små tomma
  1 maj 2017 17:43

  […] ytterligare en amerikansk kompis, nämligen Tatcha Polished Classic Rice Enzyme Powder. Det mest finmalda puder jag stött på när det kommer till hudvård (till skillnade från det här grova härket), och löddret som […]

  Svara

Kommentera