Caudalíe Make-up Removing Cleansing Oil

Caudalie_Make_up_Removing_Cleansing_Oil

Den här flaskan står i badrumsskåpet och bara väntar på att bli använd! Själv har jag bara använt Beauty Elixir från Caudalíe innan — och den älskar jag — så det ska bli spännande att se hur rengöringsoljan Make-up Removing Cleansing Oil ter sig. Den säger sig vara 100% naturlig och vara fri från inte bara parabener utan också phenoxyethanol (ett konserveringsmedel som anses vara relativt säkert), mineraloljor, SLS och animaliska ingredienser.

Vad den däremot innehåller är solrosolja, ricinolja, mandelolja och druvkärnolja, ihop med ett emulgeringsmedel och en mjukgörare som båda anses vara bra. Tyvärr hittar jag också parfym sist på ingredienslistan, något jag gärna undviker när det kommer till min hudvård. Men ja, en kan inte få allt, och det ska bli spännande att testa denna som steg ett i rengöringsrutinen.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar