Neal’s Yard Remedies

Postat måndag 12 oktober 2015 | 7 kommentarer

Neal's Yard Remedies - Orange Flower Facial OilYou are always on my mind, you are always on my mind. Hudvård alltså. Ett märke som jag nyligen blivit nyfiken på är brittiska Neal’s Yard Remedies, som jag just har fått hem att testa i form av Orange Flower Facial Oil. Det finns massor jag gillar direkt: designen på förpackningarna, att det är ekologiskt och naturligt fokus, att det inte är djurtestat, att jag slipper syntetisk parfym eller färg, en bra webbsida med lättillgängliga INCI-listor… osv.

På tal om INCI, Orange Flower Facial Oil innehåller olja från macadamia, jojoba, nattljus, hampa, granatäpple, oliv, mandarin, neroli, ilang-ilang, havtorn och solros. Utöver det, i mina ögon de nödvändiga konserveringsmedlen and that’s it. Oljan är bra för både normal och torr hy och jag tänker den blir perfekt mysig under vinterhalvåret, nu när min Precious Oil är slut. Ännu har jag inte öppnat och sniffat men jag kan verkligen tänka mig att det kommer bli gudomligt. Längtar!


Kl 14:57
Etiketter: Ekolog-ish, Hudvård, Produktutskick

7 kommentarer

 1. Honi
  12 oktober 2015 19:43

  Låter som något för min torra hud! 🙂

  Svara
  • Ka
   13 oktober 2015 14:25

   Säkert! Håll ut några månader så kan jag rapportera mer! 🙂

   Svara
 2. kerstin
  12 oktober 2015 20:41

  Låter spännande! Jag brukar spana på märket utomlands, men har inte testat något än.

  Svara
  • Ka
   13 oktober 2015 14:26

   Jag har faktiskt aldrig sett det innan jag läste om det på en blogg. Men det verkar vara bra saker!

   Svara
 3. Annahita
  15 oktober 2015 11:05

  Asså denna verkar ju heeeeeeeeeeelt…! *_* Wauu. Jag är ju ett mycket stort fan av Frankincense-krämen från NYR, måste ta tag i att prova fler grejer.

  Svara
  • Ka
   15 oktober 2015 11:06

   ELLER HUR! Och jag måste också prova den där Frankincense-krämen, älskar den doften!

   Svara
 4. El Mika » Organic Beauty Awards 2017
  13 maj 2017 11:11

  […] Yard har vi provat innan, Oil Free Hydrating Serum är dock inget oljeserum utan ett oljefritt sådant. Med fuktgivande […]

  Svara

Kommentera