It’s a brand new day

One Love Organics Fresh Beauty

Innan vi flyttade tillbaks till Göteborg från USA passade jag SJÄLVKLART på att köpa på mig lite olika hudvårdsprodukter som jag vet är svåra att få tag på i Sverige. Ett av de givna stoppen var trevliga butiken Anthropologie där dom har en mysig mix av kläder, heminredning och småplock — och lite skönhet.

På ett av borden stod den här lilla reseförpackningen av One Love Organics pulverskrubb Brand New Day och lockade, och den var tvungen att bli min trots att det var längesedan jag använde mig av mekanisk exfoliering (länge leve syror!). Konceptet är det samma som exempelvis Dermalogica Daily Microfoliant för er som testat den, och innehållet är till 64 % ekologiskt. Jag är nyfiken på hur skonsam den är — och lite extra intresserad av att blanda ut den med honung och lägga som återfuktande mask. Jag tror inte att den är lika finmald som pulvret från Tatcha (där all kornighet försvinner när vatten tillsätts) men hoppas att min något känsliga hud kan klara av den.

Någon som testat Brand New Day, eller något annat från One Love Organics? Jag har läst väldigt bra om deras rengöringsolja. För den som är nyfiken finns det ett fint resekit att köpa på Naturisimo, som skickar (gratis) till Sverige och dessutom erbjuder stora deluxe samples för knappt några pengar alls.

2 kommentarer

Lägg till din →

Åhåhå, hoppas du kan få till några ensamma minuter i badrummet ikväll ändå, och kanske använda något NYC-inköpt för att ta dig tillbaka? 🙂

Lämna ett svar