Let there be light

Postat tisdag 8 december 2015 | 3 kommentarer

FullSizeRender

Blev lite lätt dålig stämning i badrummet i onsdags morse när jag inte längre kunde förneka att min Clarins-favvo Instant Light håller på att ta slut. Men som den lucky duck jag är så kom Armanis Luminessence bokstavligen som ett brev på posten samma eftermiddag (kudos till så kallad ”bra deal” på nätet som gjorde att det inte blev ett svinstort, armaniformat hål i plånboken). Och om ni undrar (det gjorde i alla fall jag tills i onsdags kväll) så ÄR Luminessence en värdig ersättare.

Som namnen antyder så är det mycket fokus på lyster osv, fast utan att bli glansigt och blankt. Fanken, det här är bra skit alltså. Återkommer med lite mer välformulerad och djupgående recension när jag hunnit testa lite längre, ok? Hmm, kanske en bättre bild också för den delen, den här är ju kass pga mörkt och jäkligt ute — men var så himla pepp på att jag gillar dessa rackarna så jag postar bilden ändå. Sorry!


Kl 10:44
Etiketter: Hudvård, Nytt, Smink – underlag

3 kommentarer

 1. kerstin
  10 december 2015 20:17

  Låterjättespännande, blir nyfiken på båda!

  Svara
 2. Mi
  11 december 2015 09:50

  Pax prova nästa gång jag kommer över! <3

  Svara
 3. El Mika » Chantecaille Just Skin
  14 november 2018 14:51

  […] Foundation (som inte finns längre), och jag skulle gärna jämföra den med moderna klassiker som Armani Luminessence CC Cream eller bareMinerals Complexion Rescue. Väldigt skön att stryka över huden och arbeta in, det vare […]

  Svara

Kommentera