Bumble and Bumble Bb.Curl

Postat fredag 15 januari 2016 | 7 kommentarer

bumble and bumble bb.curl

Det är lockigt som gäller! Fler och fler hårvårdsmärken inser att det finns ett enormt behov — och köpstarkt segment — hos lockhåriga personer som ofta ignoreras. I många fall uppmanas vi istället till att tämja våra lockar och slita (i dubbel bemärkelse) med plattänger, starka behandlingar och en miljard “straightening & de-frizzing” produkter.

Ett av de senaste släppen från de större märkena är serien Bb.Curl från Bumble and bumble, en serie som verkar komma att ersätta deras tidigare Curl. På kampanjsidan går det att identifiera sin egen typ av lockar, få produktrekommendationer och titta på smarta och hjälpsamma instruktionsfilmer (det här är min favorit!). Jag identifierar mig som deras Ringlets och ska tydligen sikta in mig på stylingprodukterna Pre-Style/Re-Style Primer och Defining Creme.

ringlets

Ja tack säger jag, och undrar såklart när det hela kommer till Sverige.


Kl 14:45
Etiketter: Hårmojs

7 kommentarer

 1. El Mika » Let’s talk about curls
  15 januari 2016 14:48

  […] Bumble and bumble Bb.Curl […]

  Svara
 2. Alexandra
  15 januari 2016 15:03

  Spännande! Jag har nog “spirals”… Bland annat Jessicurl kör ju med en liknande indelning. Mitt hår är lockigt, men stråna är också tunna. Jag tycker att det är svårt att hitta produkter som är återfuktande (lockiga hår är ju av naturen torrare än raka), men ändå inte tynger ner.

  Svara
 3. Alexandra
  15 januari 2016 15:12

  Yes, vilka härliga och användbara inlägg du har skrivit om lockar! Jag missade att läsa det länkade materialet innan jag postade det tidigare inlägget.

  Svara
  • Mi
   15 januari 2016 15:39

   Tack, vad glad jag blir! 😀

   Mina strån är också rätt tunna. Jag körde DevaCurl igår kväll efter ett långt uppehåll och DAMN det är så bra alltså, himla trist att det inte går att få tag på här…

   Svara
 4. Alexandra
  15 januari 2016 16:17

  DevaCurl? Fresta mig inte – dreglar …

  Svara
  • Mi
   18 januari 2016 09:33

   Hahaha :’C

   Svara
 5. El Mika » Tio tomma #28
  18 mars 2017 18:23

  […] serie som lanserades för nästan prick ett år sedan är Bumble & Bumble Bb.Curl, och som tur var lyckades jag få ett deluxe sample på Style Primer med ett Sephora-köp i USA […]

  Svara

Kommentera