Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse

clinique just browsing

För att beskriva vad jag tycker om nyheten Just Browsing från Clinique — en brynmascara i mousseform med världens minsta borste — räcker det kanske att berätta vad jag sa till Ka:

Jag vill ha en livstidsförbrukning av denna!!1! Är redan efter en vecka rädd för att den ska ta slut!

Så, eh ja, tror ni förstår att det är varmstarka känslor inblandade? Att en mascara för brynen är snabbt och smidigt har jag alltid förstått, men alla jag testat har gett för klent och glest resultat för att fungera för mina knappt synliga strån. Visst, dom har blivit fixerade i en bra form, men när det handlar om lätt pigmenterad gelé blir det liksom inte ett fylligt resultat. På grund av det har jag hållit mig till brynskugga eller penna eftersom jag med de produkttyperna kan skugga fram lite extra bredd och djup. Brynmascaror har bara fungerat de korta perioder då jag haft färgade bryn (vilket, i ärlighetens namn, varit ca 2 månader de senaste 20 åren?). Det var alltså med en motiverat stor skepsis jag tog mig an Just Browsing Brush-On Styling Mousee, och girl gissa om jag blev tagen med storm!

just browsing compare

Osminkade bryn till vänster, efter några drag och borstning med Just Browsing till höger

Vad gör den då? Jo, eftersom det är en mousse istället för gel får jag även skuggeffekten som jag annars saknar, och tillsammans med att den formar utan att se allt för stel ut blir mina bryn — efter några ynka genomborstningar — fylligare, definierade och välformade. Kan ni förstå storheten i detta?!

Det finns i dagsläget fyra olika nyanser, och det ser väl ut som att spektrumet kan tänkas täcka in de mörkaste till ljusaste strån? Jag har den näst ljusaste nyansen Light Brown och den passar mig toppen (trots att förpackningen ser oroande rödtonad ut), men jag gissar att även Deep Brown skulle funka.

just browsing brows

Vad är då haken undrar ni? Jo, för tyvärr finns det en sån. Och det är priset, eller rättare sagt den minimala mängd produkt en får för sina sura 210 kronor som den kostar på svenska marknaden. 2 ml är så sjukt lite att jag faktiskt tror att min tub kommer att ta slut inom MAX två månader. Och det är väl ändå inte okej, eller? Bortsett från det: ännu en fullträff från Clinique.

10 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar