Sunday love

Postat söndag 24 januari 2016 | 3 kommentarer

Sunday Riley 1

Nej men vad tror ni om mig egentligen, att jag skulle kunna motstå frestelsen när flaskan av en av mina absoluta favorit-provpåsar kom med en högst rimlig prislapp under Black Friday? Visst, jag behövde låta den skickas via vänner i USA — men om det var värt det? (<– obs retorisk fråga)

Sunday Riley 2

Sunday Riley Ceramic Slip inhandlades alltså, via Birchbox och en generös 25 % rabatt, och sedan… Ja, sedan va. Sedan fick jag en $20 presentcheck på amerikanska Sephora som råkade sammanfalla med att dom släppte den blå härligheten Blue Moon. Resten kan ni nog lista ut själva. Det hela tog ett tag med ledigheter och posthantering men bara vetskapen om vad som var på väg över Atlanten var en lycka i sig.

Så, god jul Mi från Mi! Här ska tvättas ansikte.


Kl 12:59
Etiketter: Hudvård, Nytt, Shopping – USA

3 kommentarer

 1. Bjooti
  26 januari 2016 15:54

  ALLTSÅ JAG DÖR! Måste shoppa ngt från Sunday Riley! MÅSTE!

  Svara
  • Mi
   28 januari 2016 08:32

   HA HA ja du Katta du MÅSTE! Om dom bara hade haft allt i prova på-storlekar….. Mmmmm…… *drömmer mig bort*

   Svara
 2. El Mika » Cleansing balms
  27 februari 2016 11:12

  […] — Oh mama, var ska jag börja? Jag erkänner att jag hade höga förväntningar på den här nyheten från finfina Sunday Riley, men att det skulle leva upp till dom var jag inte riktigt beredd på. När jag tar produkten i […]

  Svara

Kommentera