The Body Shop Japanese Camellia Cream

Postat onsdag 13 januari 2016 | 5 kommentarer

TBS Japanese Camellia Cream

Om det är något som oftast saknas hos en skönhetstokig person är det PLATS. Plats i badrumsskåpet, plats i sminkhyllan, plats i nagellackslådan, plats på badkarskanten…

I vanliga fall brukar jag köra med metoden En Ut En In (speciellt när det gäller kroppsvård), och så även nu senast när mitt body balm från Maria Åkerberg tog slut. Där den lilla, normala, burken stod skulle istället JÄTTEN Japanese Camellia Cream (325 kr/350 ml) från The Body Shop ta plats. Det såg något löjligt ut när jag jämförde dom bredvid varandra och jag var lite lätt skeptiskt till om den nya krämen skulle kunna vara så pass bra att den förtjänar att ta upp så mycket plats i mitt noga avvägt möblerade badrumsskåp.

Kan berätta redan efter ett fåtal användningar att jag inte hade behövt fundera över det en enda sekund, för det här är en supermysig body lotion! Burken säljs in med löften om välgörande kameliablomma (som jag tidigare stött på hos Tatcha), men det är främst vegetabiliska illipe butter och shea som står för mjukgörandet. Och som dom gör det då! Det är inte en slump att ordet sammet finns med i produktnamnet, för det är verkligen vad den här krämen känns som. Huden blir mjuk som den klassiska barnrumpan medan doften är mjuk, söt och lätt parfymerad. Lite som varm mjölk, och den sitter i huden en bra stund (när jag smörjt in mig på kvällen kan jag direkt känna doften när jag vaknar) och det på ett bra sätt.

body balms maria åkerberg the body shop

100 ml vs. 350 ml


Kl 10:11
Etiketter: Kropp/hand, Produktutskick

5 kommentarer

 1. Jenny B
  20 januari 2016 10:25

  Den låter ju toppen! Nu blir jag intresserad av att prova. Men för närvarande har jag råkat skaffa mig inte en eller två extra, utan faktiskt TIO body lotions som står på kö hemma. “De går ju åt”, tänker jag vid det lockande reabordet, och glömmer bort att jag tänkte likadant dagen innan. Hoppas att Japanese Camellia Cream finns kvar ett tag till så jag hinner prova den utan dåligt samvete!

  Svara
  • Mi
   20 januari 2016 10:34

   Haha, oj då! Men det är lätt hänt. Och jag vågar nästan lova att det är värt att införskaffa även den här, för OJ vad bra den är <3

   Svara
 2. El Mika » Nytt från Spa of the World
  12 september 2016 16:15

  […] kanske kommer ihåg att jag blev fullkomligt förälskad i Japanese Camellia Cream från The Body Shop tidigare i år, så att jag skulle bli mer än nyfiken på släppet Japanese […]

  Svara
 3. El Mika » Almond Milk & Honey
  2 februari 2017 14:29

  […] är ett fan av kroppsprodukter från The Body Shop (den här krämen är min allra bästa, och det är svårt att gå fel med någon av deras duschkrämer), och deras […]

  Svara
 4. El Mika » Tio tomma #30 🎈
  1 oktober 2017 16:42

  […] Roligare var istället body scrub och body butter från The Body Shop, två kategorier som märket i ärlighetens namn oftast briljerar i. Brazilian Cupuça Scrub-in-oil är precis vad det låter som; en skrubb i en jävla massa olja. Lite för mycket kanske, det är lätt att duschen blir till en halkig dödslek om du får för mycket på golvet, men en go saltskrubb vinner alltid i min bok. Hawaiian Kukui Cream är ett rikt och härligt body butter som nääästan luktar lika gott som min all time fav från märket. […]

  Svara

Kommentera