Veckans provpåse: Sunday Riley Ceramic Slip

provpåse sunday riley ceramic slip cleanser

Here we go again! Jag har haft grym tur med mina provpåsar det senaste — något min plånbok är lite orolig över pga framtida inköp — med den ena fullträffen efter den andra. Som ni vet är jag insnöad på ansiktsrengöringar för tillfället, och efter att gudomliga Tata Harper Refreshing Cleanser tog slut satte jag tänderna i en väldigt lik produkt, Ceramic Slip Cleanser från Sunday Riley. Som ni ser har jag haft ett lite större prov än en vanlig liten påse, nämligen en liten burk som jag fick fylld med härligheten på ett Sephora i USA, och jag har kunnat njuta av en dryg veckas användning.

För att gå direkt på saken: det här är även detta en riktigt RIKTIGT bra ansiktstvätt. Riktad mot en hud som inte direkt har några problem men kanske ibland kan bete sig lite obalanserat innehåller Ceramic Slip en mix av fransk, grön lera och essentiella oljor — en mix som tillsammans resulterar i en mjukt löddrande tvätt som rengör samtidigt som den stimulerar cirkulationen. Leran gör att Ceramic Slip beter sig väldigt liknande Tata Harper Refreshing Cleanser, medan doften istället för att vara citrusbaserad och frisk här istället är örtig och rökelsedoftande (lite som att stiga in i en hälsokostaffär, typ). Annorlunda, men på inget sätt otrevlig!

När det kommer till applicering använder jag den på samma sätt som Tata-tvättarna, det vill säga som en morgonrengöring eller för de dagar jag inte använt smink. Jag tar en liten mängd på torra händer och torrt ansikte och tillsätter lite vatten allt eftersom jag masserar in den på huden. De naturliga oljorna och leran rengör på djupen utan att dra ut fukt ur huden och när jag väl masserat färdigt och sköljt av känns huden härligt mjuk, riktigt ren och fint plumpad. Jag älskar den! Jag vill äga den!

sunday riley ceramic slip cleanser

Sunday Riley är inte på något sätt ett budgetmärke, men om man jämför med Tata går det att se Ceramic Slip som ett kap. 125 ml kostar $45/35£ medan Tatas Refreshing Cleanser går på $75/69£ för samma mängd. Sunday Riley är än så länge inte representerade i Sverige (buuu!), utan shoppas enklast online på Cult Beauty eller Space NK (båda brittiska).

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar