Sminkstationen

Hemma hos sminkstation 1

Ovanpå en IKEA Helmer-hurts huserar numera mitt smink eftersom jag använder allt utrymme i badrummet till hudvård, och jag tänkte vi kunde ta en snabb titt på vad det är som står framme och med andra ord används oftast. Resterande smink — även om det inte är så mycket nu för tiden — ligger i översta lådan för easy access. Häng på!

Hemma hos sminkstation 2

Jag gillar att återanvända urbrunna doftljus som förvaring, och har satt två gamla Byredo Apocalyptic för att hålla koll på pennor, penslar och allt annat långsmalt. Brickan är ett grönt fat från Åhléns, och sminkmässigt är det främst enkla och snabba produkter för vardagsmorgonarna.

Krämrouge från Kjaer Weis och Clinique, puder från Eve Lom (i MAC-burken) och Hourglass, min älskade highlighter på första parkett, ögonprimer från Urban Decay och en krämskugga från Pürminerals, bryn från Clinique och Smashbox, och concealer från Bobbi Brown och Pürminerals.

Hemma hos sminkstation 3

Bakom sminket har jag en mindre bricka (tagen från det här settet) med parfym och sminkborstar. Ståendes finns först och främst min allra mesta favorit Byredo Essence Chembeur i sitt fina fodral, tillsammans med L’Eau de Toilette (Carven) och Marry Me! (Lanvin). I glaset står rollerballs från NEST Fragrances och Bobbi Brown samt utbytbara patroner till Byredo-fodralet (Rose Noir och Palermo).

Utöver smink har jag även en låda med ansiktsmasker och en med nagellack, så det är en välfylld station på liten yta. För den som gillar Hemma hos-bilder, så här såg det ut senast (när jag bodde i USA).

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar