Fully Charged

Okej jag fattar att det är helt oseriöst att recensera en mascara efter endast 8 minuter. Så se detta mer som ett glädjetjut. Jag kan nämligen ha hittat den. Ni vet. Den dära. Den Perfekta Mascaran (ja, i morgon kanske jag får äta upp min hatt som straff för att jag ropat hej för tidigt, men strunt samma). Den korta versionen är att vi var på ett event alldeles nyss, fick testa, lukta och känna på en massa göttigt. Och så fort jag fick chansen så testade jag den här mascaran, och höll på att trilla baklänges. SBL (svärta, böj och längd) och dessutom separeras fransarna precis så mycket som jag vill. Kan tänka mig att vissa kanske upplever denna som lite väl diskret (men hey, den verkar kunna byggas på ganska rejält!) men jag gillar den som fanken. Nu håller vi (ok, kanske bara jag?) tummarna för att den sitter så bra som den utlovar också!

2 kommentarer

Lägg till din →

Men vad spännande. Hoppas den håller måttet nu. Jag blev så till mig av en ny bas att testa att jag glömde bort mascaran. Kul att träffas, men jag ska erkänna att jag inte har koll på vem som är vem av er tre 🙂

Lämna ett svar