Just (me) browsing (again)

Clinique just browsing light brown dark brown

Någon som är intresserad av att se skillnaden på Light Brown och Deep Brown av min favvvvvvorit Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse? Tänkte väl det. Eh?

När jag hälsade på i USA senast (i april) passade jag på att köpa en ny tub av Just Browsing, både eftersom den är SÅ BRA men även för att priset är en ungefärlig hundralapp billigare på hemmamarknaden. På grund av orsaker kom jag däremot hem med snäppet mörkare färg än min första tub, men som tur är kommer jag undan med även denna nyans.

Clinique just browsing light brown dark brown swatch

Light är — förutom ljusare — mer rödtonad än Deep

Hur mycket billigare den är undrar ni? Jo, hela $16,50 dvs 135 kronor jämfört med svenska 210. HMPF. Det lär bli ett par tuber till under åren, speciellt på amerikansk mark (eller med hjälp av besökande vänner, hehe).

5 kommentarer

Lägg till din →

ALLTID kul med jämförelse! Jag råkade få den mörka i pressutskicket, den funkar faktiskt förvånande bra för mig. När den tar slut kommer jag dock att satsa på Light!

Lämna ett svar