Top 3 ur Essie Kimono-over höstkollektion

essue-fall-2016-bottles

Om jag lackar naglarna en gång i veckan är jag mer än nöjd just nu, eftersom både intresse och tid dalar… Men när en ny kollektion dimper ner blir jag lite mer lockad så när Essie Kimono-over kom i ett pressutskick drogs jag till ett par nyanser av de sex flaskorna och insåg att en Topp 3 kändes lagom ambitiöst snarare än att testa hela kollektionen. Så här har ni dom, de tre som jag tyckte var värdiga varsin manikyr.

essie-fall-2016

  • Kimono-over — Bläcklila som jag redan nämnt en gång, men som är såpass perfekt nästan-svart att det behövs visas upp i all sin glory. Extremt mycket kraft i färgen som kan täcka helt med ett lager (men jag tycker det blir mörkare, djupare och snyggare med två lager). Det här får stanna i min samling!
  • Maki me Happy — I flaskan ser det här djupröda ut att ha en ganska stor dos rosa i sig vilket gjorde att jag tyckte det verkade helt unikt mot vad jag har sedan tidigare, men väl på naglarna blir det tyvärr en rätt ordinär röd. Inget fel på ett fint rubinrött lack, speciellt inte med bra pigmentering som det här, så eventuellt får det hänga kvar i samlingen…
  • Now and Zen — Blekt gröngrå som salvia, och en trygg nyans som funkar i alla sammanhang. Extremt pigmenterat men även lite tjockt, två lag blev bra i vanlig ordning. Fint, men inget speciellt, så det fick gå vidare till en vän

PS: manikyrer har oftast allra störst chans att åka upp på vår Instagram pga snabbt och enkelt, så håll koll där!

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar