Ling Purifying Facial Cleanser

ling-1

Så har det hänt igen, min hy har fullkomligt ballat ur med någon typ av lätt inflammation på pannan, och finnar så det räcker och blir över på hakan. BUUUUUH! Igår körde jag med en dubbelrengöring — och mask — med Sunday Riley Blue Moon som hjälpte till att lugna skönt, men det känns som att det är mycket som är i obalans för tillfället (lajf).

För att slippa reta upp huden det första jag gör på morgonen (med en allt för aktiv rengöring och mycket vatten) håller jag mig till hjälten Purifying Facial Cleanser (449 kr/200 ml) från amerikanska Ling, ett märke som ligger rätt mycket under radarn här i Sverige. Det här är en ph-balanserad (viktigt, och något som få märken pratar om) och krämig ansiktsrengöring som är så skonsam som det går, och som jag gillar att använda på torrt ansikte och riktigt varsamt massera runt så att alla rester av svett och gårkvällens produkter försvinner. Inget svidande, ingen rodnad utan bara ren och glad(are) hy. När vatten tillsätts blir det mer glid i det hela och även en lätt känsla av slajmighet, men den går lätt att skölja av eller torka bort med en våt handduk.

ling-2

Jag har läst artiklar som säger att alla med hormonell och känslig hud borde använda en rutin från Ling, men just nu är jag lättad över att åtminstone ha en produkt från märket i mitt badrumsskåp.

ling

PS: jag har även beställt en burk med Omega 3-kapslar, som tydligen ska arbeta anti-inflammatoriskt för hyn. Någon som testat?

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar