Att shoppa eller inte shoppa

Postat torsdag 12 januari 2017 | 7 kommentarer

usa-shopping-list-2017

Snart är det dags att korsa Atlanten igen för lite R&R hos vänner i USA. Eftersom jag är smärtsamt medveten om hur många skönhetsprodukter jag har som väntar på att öppnas ska jag försöka mitt bästa att inte shoppa något onödigt, utan bara produkter som jag 1) suktat över länge eller 2) inte har hemma.

 • På Sephora är det ingen speciellt produkt som drar och sliter i mig, snarare alla de deluxe samples som jag kan få på köpet ?  Min strategi blir då att enbart köpa förbrukningsprodukter, och vad är då bättre än arkmasker? Den här från Dr.Jart+ har jag läst mycket bra om, sen funderar jag även på dyrgripen från SK-II
 • Här är produkten jag suktat efter länge; rengöringsleran The Honey Mud från superlyxiga ekologiska märket May Lindstrom. Ska gå bra att använda både som en rengöring eller ansiktsmask, och är en snäll nog för att förhoppningsvis passa mitt känsliga fejs
 • Och i kategorin Något som Faktiskt Saknas Hemma har vi ansiktssprayer, och märket Josh Rosebrook har tack vare Instagram seglat upp som mest intressant med sin Hydrating Accelerator som är proppad med återfuktande och lugnande ingredienser

Kl 19:39
Etiketter: Hudvård, Önskelista, Shopping – USA

7 kommentarer

 1. smulsex.se
  12 januari 2017 21:03

  Själv har man ju gått på hypen och vill VERKLIGEN ha tarte shape tape ?

  Svara
  • Mi
   12 januari 2017 21:48

   Eh jag var tvungen att googla ? går det att få tag på tarte till Sverige?

   Svara
 2. Elisabeth
  12 januari 2017 21:06

  Honey Mud är helt fantastisk. Jag har blivit helt hooked på May Lindstrom, the Blue Cocoon, youth dew och Jasmine garden är som knark!

  Svara
  • Mi
   12 januari 2017 21:47

   Jag har förstått det… är lite rädd för att hamna i ett dyyyyrt beroende haha!

   Svara
 3. El Mika » Ett klassiskt Vad Jag Köpte i USA-inlägg
  5 mars 2017 13:16

  […] går att jämföra med exempelvis NYC som är en stad/väsen för sig själv. Som jag nämnde inför avresa försökte jag hålla mig i skinnet eftersom jag redan har produkter som väller ur skåp och […]

  Svara
 4. K
  3 april 2017 00:21

  Hej! Jag undrar lite över det här med deluxe samples. Är det så att du beställer saker till en adress i USA från Sephora online? (och samma med may lindstrom) För jag har bott i SF ganska länge och får nästan aldrig samples i kassan? haha kanske en dum fråga men blev så avis. Tack för en bra blogg!

  Svara
  • Mi
   3 april 2017 07:38

   Precis, det är nästan uteslutande online och från Sephora som jag får såna prover! Antingen om dom har en rabattkod (om du är uppskriven på deras nyhetsmail kommer såna rätt ofta) eller att jag använder mina Sephora-poäng för att byta poäng mot större prover 🙂 Rabattkoderna brukar vara mot att du handlar för minst $25 men det är sällan ett problem 😉 I butikerna håller jag med om att det är svårt, händer nästan bara om jag blivit buddy med nån som jobbar där.. 😛 dvs sällan.

   May brukar/brukade skicka med det man bad om i en kommentar på sin order, men jag såg nyligen att hennes utcheckning uppdaterats och att man nu kan välja 2 prover.

   Svara

Kommentera