Veckans provpåse: Kiehl’s Daily Reviving Concentrate

Postat torsdag 16 februari 2017 | 3 kommentarer

Kiehl's-Daily-Reviving-Concentrate

Det var längesedan jag testade Daily Reviving Concentrate (375 kr/30 ml) från Kiehl’s men jag tänkte ändå slänga upp en Veckans provpåse. Jag har alltid haft ett gott öga till Kiehl’s och gillade den blå oljan som används till natten så visst blev jag nyfiken när en ny olja lanserades för drygt ett och ett halvt år sedan.

Provides antioxidant protection with a powerful blend of naturally-derived oils, including Ginger Root, Sunflower and Tamanu, to help skin feel fresh and look energized morning to night

Det låter väl bra? Oljan luktar bitter apelsin och ingefära och ska hjälpa till att stärka upp hudens elasticitet och naturliga skyddsbarriär, samtidigt som den återfuktar, bidrar alltså med antioxidanter och ökar lystern. Den lovar dessutom att hjälpa till att fixa synliga tecken på trötthet — något som jag skulle behöva i dagsläget…

För att vara ärlig så minns jag inte så mycket av testern förutom att jag blev positivt inställd, och nu är det dags att testa fullversionen — och krämen Pure Vitality Skin Renewing Cream som jag inbillar mig hör ihop med serumet. Krämen innehåller i alla fall manukahonung och röd ginseng och ska göra huden slätare och med mer lyster. Tänkte testa den ihop med Daily Reviving Concentrate och se om jag får förnyad och återupplivad hy.

kiehls-daily-reviving-concentrate-featured


Kl 10:13
Etiketter: Hudvård, Recension

3 kommentarer

 1. Mi
  16 februari 2017 14:00

  SÅ söt men SÅ osmart provförpackning?! Såg att det kommer en gul mask också, hoho 🙂

  Svara
  • Ka
   20 februari 2017 12:12

   Ja, jättedum förpackning! Ooh, gul mask!

   Svara
 2. El Mika » 7 that didn’t make the cut
  6 april 2017 11:14

  […] ni när jag skrev om den gula duon från Kiehl’s? Well, varken serumet Daily Reviving Concentrate eller krämen Pure […]

  Svara

Kommentera