MUJI skincare

Postat tisdag 28 november 2017 | 2 kommentarer

Nästa vecka drar jag till Tokyo (!11!!!!) och utöver att rekat koreansk hudvård som verkar gå att hittas på varje snabbköp har jag nu kommit på att MUJI ja fan, dom har ju hudvård nu för tiden och det kan ju vara nåt!

Jag har varit i Japan två gånger tidigare så jag har en okej koll på vad jag kan förvänta mig hitta på 7/11 och andra lättillgängliga butiker men MUJI och mer inhemska “moderna” märken vet jag lite mindre om så that begs the question: någon som testat hudvård från MUJI eller sitter på andra roliga tips?


2 kommentarer

 1. Moa
  1 december 2017 21:19

  hadalabo gokujyn premium lotion är fantastisk!

  Sen måste du såklart handla makeup borstar från Hakuhodu.

  Och lösögonfransar.

  Ha en skön resa!

  Svara
  • Mi
   4 december 2017 10:16

   Ja, Hada Labo står på listan! 😀 Har du provat både den vanliga och premium? Funderar på vilken jag ska köpa…
   Borstar skulle jag älska att köpa, men har inget behov.

   Tack!

   Svara

Kommentera