EcoTools Precision blush

Postat måndag 22 januari 2018 | 6 kommentarer

Jag har fått en ny favoritborste i arsenalen och det var en som jag inte ens visste att jag saknade. I och med att jag fick pressprov på två ögonskuggsborstar i Ultimate Shade Duo kom det även med en perfekt formad rougeborste med samma typ av syntetiska strån som märkets alla redskap. Som de flesta rougeborstar är borsten solfjädersformade sett från sidan, men sett ovanifrån är Precision Blush oval — en form som passar perfekt för att lägga rouge längs med kindbenen utan att det hela blir för yvigt applicerat.

På naglarna, tomatig rödorange från OPI vår/sommar 2018 ”A Red-vival City”

Eftersom jag är #teamkrämrouge använder jag den uteslutande till just det, vilket den passar perfekt för med sina syntetiska strån. De *extremt* få tillfällen som jag använder puderrouge (mitt enda, Coralista från Benefit som nu har mer än sju år på nacken) lägger jag det med min älskade borste från Laura Mercier, men 9 gånger av 10 är det alltså krämrouge och EcoTools som är mina följeslagare. Just nu är kör jag antingen ett Chubby Stick från Clinique, eller grymmaste kombinationen av Glossier Cloud Paint och Cover FX Custom Drops — oavsett typ av krämrouge lirar Precision Blush som en dröm och den är så sjukt värd sina 109 kronor.


6 kommentarer

 1. Rebz
  22 januari 2018 10:29

  Den ser helt perfekt ut! Bra form och stuns även för mig som gärna går med två rosa fartränder i ansiktet 🙂

  Svara
  • Mi
   22 januari 2018 11:28

   Ja, den har precis lagom storlek för fartränder! Håller formen bra, tvättas enkelt och känns som att den kommer hålla bra över tiden. Solklart budgetkap.

   Svara
 2. Anna
  25 januari 2018 19:29

  Jag är team puderrouge och har sen några veckor tillbaka hittat den perfekta borsten: https://ecotools.com/sheer-finish-blush/p/1646

  Har ett väldigt rött från Bobbie Brown som jag använder ovan nämnda borste till 👌

  Svara
  • Mi
   7 februari 2018 14:17

   Ah den ser FANTASTISK ut!? <3 Heja EcoTools asså.

   Svara
 3. Annahita
  29 januari 2018 22:01

  Mmmmmmm ser SÅ jävla ljuvlig ut!

  Svara
  • Mi
   7 februari 2018 14:17

   Gud våra notifieringar om nya kommentarer är under ALL

   Den ÄR ljuvlig och jag är så glad att den kom med på sidan av <3

   Svara

Kommentera