Sålt – Some Kind-A Gorgeous från Benefit

SÅLT! Bara för att jag var i London var jag tvungen att köpa allt – utan en tanke på om jag behövde det eller inte. En Trifle i fel färg, och nu: Some Kind-A Gorgeous från Benefit fast jag inte ens behövde en ny än.
Jag säljer alltså min helt nya och oöppnade Some Kind-A Gorgeous (light/medium) för det är ingen idé att den ligger och blir gammal tills min första tar slut. Jag betalade £19,50 för den, samma som på HQhair.com. Översatt till svenska plus lite frakt blir ditt pris 250 kronor inklusive frakt. (Vilket är en bra deal!) Maila mig på elmika.blogg snabel-a gmail.com om du vill köpa eller fråga.

Upplagd på bloppisar.se

4 kommentarer

Lägg till din →

bjooti: det är lätt hänt kan jag tänka mig. kukglosset är nu en daglig rutin för mig, det är det första jag tar på mig när jag gör morgon-sminken! sen blir det oftast något mer färgat under dagens gång 🙂

Lämna ett svar