Cha Cha

Det har säkert nämnts här förut, men ögonskuggorna från Stila är fenomenalt bra för sitt pris. De är utan tvekan bäst på att kunna användas med både torr och fuktig pensel, och med en fuktad pensel blir färgen superintensiv och färgrik – jag tycker att det blir mycket större skillnad än med fuktad pensel på exempelvis MAC-pigment eller FACE-skuggor. Cha Cha ser ut att vara en fin ljus havsturkos färg som passar de flesta.

Eye pic from fab Temptalia.

7 kommentarer

Lägg till din →

Riktigt härliga färger, jag testade en sån cremeskugga i pennformat (förstår du vad jag menar?) tidigare men den var inge vidare… kanske värt att testa deras lösa piment istället då 🙂

Var pennan från Stila Ann? Jag har bara provat deras vanliga ögonskuggor, i samma (fasta) form som den här turkosa. Jag har en lila och en beige-bronsig och dom är toppen.

Lämna ett svar