Det här kommer att ta tid..

Det var helt onödigt av mig att vänta på den andra avin, eftersom det här underbara paketet damp ner rakt på hallmattan (jag älskar när brevbäraren makes an effort!) igår.

Åtta små flaskor med 5 ml härlig färg vardera har jag nu klämt in i badrumsskåpet, och det är verkligen en perfekt storlek. Jag tvivlar på att jag någonsin igen kommer att köpa ett fullstort lack, hädanefter är det mini-Essie eller Mavala för hela slanten. Fast med den här nya skörden lär jag inte behöva köpa något nytt på ett vääldigt långt tag.

Min Essie-samling

9 kommentarer

Lägg till din →

Ninni, ja, bilden blev tyvärr inte speciellt bra.

Jag håller med dig om att de tre knallröda ser väldigt lika ut, men i verkligheten är det knallröda i den vänstra raden mörkt, och de i den högra raden skiljer sig genom att det översta är mer orange och med skimmer i. Om du hänger med 😛

Lämna ett svar