Platinum + Golden olive

I söndags var det mjukt och varmt ljus ute på eftermiddagen, så då passade jag på att göra en provsminkning med intensiva MAC Platinum som bas. Platinum är verkligen helt galet pigmenterad, och man får akta var man öppnar den lilla burken någonstans — för har nedfall väl satt sig någonstans, då sitter det där. Hur som helst så förstärker Platinum vilken färg man än väljer att lägga ovanpå, och i det här fallet testade jag mina två gröna favoritpigment.

– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
– Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Ögonskugga highlighter + bas ögonlock Pigment (Platinum), MAC
– Ögonskugga yttre ögonlock + undre franskant Pigment (Golden olive), MAC
– Ögonskugga globlinje Pigment (Night light), MAC
– Eyeliner vattenlinje Long-lasting eye pencil (Intense black), YSL
– Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

12 kommentarer

Lägg till din →

Om man ska vara ärlig så passade inte sminkningen till din ögonfärg… håller man på med smink så mycket som du gör borde man väl veta att grön ögonskugga och gröna ögon blå ögonskugga blå ögonfärg inte går ihop… aja lycka till med bloggen..

Tycker det ser fint ut. Tycker för övrigt att “Anonym” verkar lite narrow-minded. Smink, precis som så mycket annat handlar om tycke och smak. Löjligt att hålla sig till konstiga “regler” om vad som passar resp. inte passar ihop. Kör man på det man gillar och känner sig bekväm i blir det snyggt per automatik.
Igen: snygg make! 🙂

Anonym 1: alla tycker inte om samma, och det är ju bra. Ditt “råd” är däremot bara dåligt om du frågar “någon” som kan “något” om smink..

Anonym 2: tack för din support!

Lämna ett svar