Primer potion

Nej, nu är jag trött på att mina fina ögonsminkningar ger sig efter halva dagen och lämnar området i ögonvecket – det är snarare så att skuggan försvinner än veckar sig. HUR går det till? Ett tu tre senare så har jag Urban Decay Shadow Primer Potion hemklickad från HQHair för cirka 150 kronor, och så håller jag tummarna för att den håller vad den (och alla sminkbloggerskor) lovar. Samtidigt som jag gråter en skvätt för att den fula flaskan ska bo i mitt fina sminkställ. Designkatastrof.

Koden beauty08 ger 10 % avdrag. Inte mycket, men allt välkomnas.

7 kommentarer

Lägg till din →

Skär itu förpackningen och pytsa över innehållet i en fin burk istället, det har jag gjort. Då får man dessutom ut allt, det sitter massor kvar i den runda delen när man tror att det är slut.

Lämna ett svar