Smyghöst hos Rescue Beauty Lounge

Förpackningen spelar roll, så är det helt enkelt för mig. Jag gillar inte mina favoriter MAC, Essie och andra märken enbart för deras innehåll – utan även för deras stilrena utsidor. Rescue Beauty Lounge är ett relativt nytt, amerikanskt nagellacksmärke som är otroligt populärt och nästan kultförklarat i USA. Det är dyrt, med amerikanska mått, och en flaska kostar runt $18. I och med New York Fashion Week har de släppt en Pre-fall collection, innehållandes fyra murriga färger. Och jag som i vanliga fall inte tittar på blåa och gröna nyanser får nog erkänna mig lite, lite lockad.

– Bruised; a deep plum brown
– Plie; an opaque neutral beige
– Teal; a deep green navy
– No more war; earthy olive green

Update: The Nailphile visar bilder på lacken, och de enda jag tycker är fina är Bruised och Teal.

Lämna ett svar