Happy 10th!

Sephora fyller 10 år och firar med en hel drös av limited edition-förpackningar från olika märken. Jag som (faktiskt) aldrig har provat en Philosophyduschkräm blev lite småkär i just Classic Cookbook från Philosophy, innehållandes tio småflaskor av deras mest populära dofter.

4 kommentarer

Lägg till din →

Åh, varför varför finns inte Sephora i Sverige? Jag åker till Spanien varje sommar och där finns tre st Sephora, men inget av dem har Philosophy! Jag tycker att utbudet i alla tre butikerna i Marbella är rätt fattigt faktiskt…

Ah du är ju inte den enda som inte testat deras produkter, här har du en till..;) Som parfymallergikerär jag lite halvkräsen vad det gäller kroppsprodukter, men det är ju inte utan att man trots allt vill testa 😉 den är verkligen hur fin som helst, den lilla boken 😉

ITM: jag har Amazing Grace-parfymen, så lite har jag testat märket.. men jag är nyfiken på duschkrämerna! Usch, stackars dig som är doftallergiker.. måste vara svårt 🙁

Lämna ett svar