Reader’s request: dämpa det röda

Nina frågade i ett mail för ett tag sedan om min Chanel-palett, som har både en gul och en grön del för att dölja rodnad i ansiktet. Jag fick min genom ett superbyte på Pret-ty, och tydligen var den köpt på Åhléns City här i Göteborg. Nu verkar den inte finnas att få tag på, och jag har dammsugit nätet på den för Ninas skull utan lycka – så i stället får man hitta en ersättare!

FACE Stockholm har sitt klassiska hjul, med en hel del färger för att trolla fram det absolut bästa i ansiktet. Sephora har även dom en palett, med liknande nyanser som i min palett. Löspuder i en grön nyans kan man hitta på Everyday Minerals, medan Make Up Store har en concealer i flytande form. Neutralizer från MUS har jag faktiskt själv hemma och kan rekommendera, gult täcker kanske inte lika effektivt som grönt, men det är fortfarande en bra produkt.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar