MAC Stippling brush #187

Efter en superstressig (dock effektiv) dag på jobbet igår kände jag att jag behövde koppla bort allt vad design och specifikationer hette — Åhléns City here I come. Jag bestämde mig för att det var bäst att använda rabattchecken som låg och brände i plånboken till något som jag funderat länge på att köpa; den så kallade “skunkborsten från MAC.

Borsten, som även kallas stippling brush eller duo fibre brush, är en riktig allt i allo-borste. Håren är svarta och vita; de svarta är get och de vita är syntet. 187:an är toppen till mycket, bland annat att applicera färgstarka rouge med utan att se ut som en påskkärring. Den ger ett perfekt resultat med foundation i både flytande och puderform. Perfekt skimrande kinder är lätta att få till tillsammans med ett bra skimmerpuder. Det är helt enkelt en borste som jag tror kommer att bli en trogen vän.

Innan jag köpte 187:an hade jag en “no brand”-variant, som tyvärr började strejka och färga av sig så att jag blev helt grå i ansiktet. Däremot var det en bra provborste för att förstå hur man kan använda den, innan man kanske köper en lite dyrare. MAC #187 kostar 445 kronor på Åhléns City.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar