Mörkt skimrande kopparfärger

Idag krämade jag på med lite extra UDPP-primer, vi får se om det gör någon skillnad på “försvinna från ögonvecket”-effekten om några timmar.. De senaste månaderna har jag börjat använda mina MAC-paletter mer och mer, speciellt färger jag inte använt så mycket förut. Den svarta Velvet lady från Royal Assets är jättefin! Den ser glittrig ut i paletten, men blir fint nästan-matt på.

Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
Krämskugga bas Paint Pot Frost (Bare study), MAC
– Ögonskugga ögonlock + nedre franskant Eye Shadow Velvet (Velvet lady), MAC
– Ögonskugga inre ögonlock + nedre franskant Eye Shadow Frost (Valet), MAC
– Ögonskugga yttre ögonlock + nedre franskant Pigment (Heritage rouge), MAC
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

4 kommentarer

Lägg till din →

Tack! Idag har det faktiskt suttit mycket bättre, sen vet jag inte om det var pga mer UDPP eller för att den svarta skuggan jag hade som grund igår är lite oljigare.. jag ska testa mig fram! 🙂

Lämna ett svar