På spaning i Madrid: MAC

MAC har minsann en egen affär i Madrid! En riktigt stor dessutom, och på samma gata som Kiehl’s och MUJI. Jag hann inte titta så länge för en uttråkad pojkvän ville hem ögonaböj, men några foton av tveksam kvalitet hann jag med att ta. Det verkar som om utbudet är riktigt stort, så hit kommer jag nog gå igen — utan min käre pojkvän.

Update: Jag hade så bråttom att jag inte uppfattade att det var en PRO-affär. Det betyder bland annat att man kan hitta extra spännande färger, och att man kan komponera sina egna paletter med lösa ögonskuggor. Kul!

Andra affärer jag har spanat på i Madrid är:

8 kommentarer

Lägg till din →

Hallå, är det den på:

M·A·C
Fuencarral
C/ Fuencarral, 18
Madrid 28004
+34 915 237 385

För i så fall är det en PRO-affär! Kan ju vara kul att köpa en tom palett och välja ut 4 färger och göra en egen kombo 😀

Lämna ett svar