Aspirinmask


Lite uttråkad vid halv ett på fredagskvällen bestämde jag mig för att prova en aspirinmask — eftersom min hy varit olydig på sistonde och för att jag var nyfiken. Jag använde fyra stycken vanliga Aspirina-tabletter som jag krossade i en kopp med en sked. Med några droppar vatten blev det en vit, dock ganska illaluktande sörja, som jag applicerade på ansiktet. Egentligen skulle den ligga på i en kvart, men jag sköljde bort min efter fem minuter eftersom den började “snöa”. Trots den korta tiden så blev det en otrolig skillnad! Ansiktet har typ aldrig varit så lent, och jag är helt begeistrad. Jag ska definitivt prova igen, kanske med lite honung i för att binda den bättre.

6 kommentarer

Lägg till din →

crazynails och fakelashes: you gotta try it! fortfarande två dagar efteråt är mitt skinn mjukt och lent, och jag har faktiskt fått för mig att huden ser finare ut också, mindre rödflammig och så.

iyii: men ja, jag är helt såld! yoghurt alltså, ska testa. lite svårt att få tag på ordentlig yoghurt här bara. dom har bara galna fruktsorter med tre kilo socker i här.

maria: do it IRL!

[…] Jag diggar hemmakurer, så jag kommer nog försöka mig på iskuberna med grönt te för puffiga ögon, eller kanske kroppsskrubben med råsocker och citron. Jag upptäckte också att jag har en produkt på bilden hemma i badrumsskåpet: Skin Perfecting 1% BHA Gel Exfoliant från Paula’s Choice som är ett alternativ — i färdig produktform — till aspirinmasken. […]

Lämna ett svar