Färgvecka – rosa, take two

Jag vill såklart inte vara sämre än giganterna, så igår kväll efter att jag hade sminkat av mig gav jag mig på en lite (hrm) annorlunda sminkning. Man kan säga att det blev den “helrosa look” som jag nämnde i mitt rosa inlägg. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte blandade in Pink pearl-pigmentet för att få ytterligare en dimension, men what the heck, det var ju mitt första försök!

– Ögonskugga bas Highlighter (Dignity), FACE Stockholm
Ögonskugga ögonlock Eye shadow Matte2 (Poste haste), MAC
Ögonskugga globlinje Eye shadow Satin (Parfait amour), MAC
Ögonskugga highlighter + utdraget Microshadow (Diana), Make Up Store
Ögonskugga all over + kindbenet Pigment (Vanilla), MAC
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar