Hårprodukter för färgat hår

Nu har jag använt Redkens serie Color Extend i ungefär en månad, och jag måste säga att jag är mycket nöjd! Min hårfärg har hållt i sig fint, och även om det kanske har mattats något så ser håret fortfarande glansigt och nästan nyfärgat ut.

Setet som jag budade hem på eBay innehåller förutom schampo och balsam även en liten tub med inpackning, Rich defender. På tuben står det att inpackningen ska sitta i cirka fem minuter, i handdukstorkat hår. Jag orkar sällan gå ur duschen för att torka håret, för att sen gå in i duschen igen och skölja ur det. Istället brukar jag använda det på samma sätt som balsam, med enda skillnaden att det får sitta i lite längre. Håret blir otroligt mjukt av den dunderkuren, och jag är jättenöjd över att jag fick med den lille rackaren!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar