Kaos i handväskan

Man vet att det är dags att rensa handväskan på läppmojs när dom ramlar ut från innerfacket bara man lägger väskan ner på bordet. Jag fattar inte hur alla har hamnat i väskan, jag tycker ändå att jag rensar ganska ofta…

  1. NARS-läppstiftet i djupröda Red lizard
  2. Korallfärgade Missy, MAC Slimshine
  3. Tintet Not so shy! från MAC
  4. Lustreglass Luminary, MAC
  5. Läppglans Glossy Shine, som smakar melon, Biotherm
  6. Lip Sorbet i Blood orange, Jelly Pong Pong
  7. Good old Försvarets hudsalva
  8. Den absoluta nödlösningen (det brukar ligga i handväskan jag inte använder lika ofta, som en backup), Nivea Lip care
  9. Eight hour-stick i ljusrosa, från Elizabeth Arden

5 kommentarer

Lägg till din →

jag vet, kollade också på den när jag konstaterade ovan. så här är det (intresseklubben-varning!): jag slängde två, gav bort fyra, lämnade fyra i sverige och fem har jag här. så om jag räknar med dom som ligger i en låda hos mamma och pappa har jag nio! men jag önskar mig en till… 🙂

Ha ha ha, alla mina väskor har också ett sådant läppglansinnehåll. Var tvungen att visa min sambo att det är fler än jag som har ett antal läppglans för många!
/Johanna

Lämna ett svar