L’Occitane Verbena Body Lotion

Igår åkte jag in till stan för att försöka få upp humöret några snäpp innan Filmfestivalen jag och sambon skulle på efter en alldeles för jobbig dag på jobbet. Självklart gick jag till Åhléns City, men mitt besök började inte på bästa sätt. Den concealer och Brush cleanser jag ville köpa från MAC verkar alltid vara slut, och hade inte kommit in denna gång heller. Irriterad gick jag vidare för att i alla fall kunna pricka av något på min inköpslista, en body lotion. Där stod jag och krämade och sniffade i minst en halvtimme eftersom dom har så många roliga märken på Åhléns, men till slut gick jag därifrån med en Verbena-doftande kräm från L’Occitane. Skälet till att det tog så lång tid innan jag hittade den, trots att jag älskar Verbena, var att testflaskan inte alls luktade så mycket eller gott som den riktigt flaskan gjorde. Därför blev jag helt kär i morse när jag smorde in mig efter duschen, den luktar fan-fucking-tastic!

Beslutångesten hjälps inte av att det finns så mycket fint på Åhléns City direkt..

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar