Lek med lila

En lek med mina lila ögonskuggor häromdagen resulterade i det här färgglada ögat, som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Kanske inte en sminkning jag skulle ha en vardag på jobbet, men helt klart en dag på stan eller en sen utekväll. I vanliga fall är jag lite feg när det kommer till att dra upp färg mot ögonbrynet, men när jag ser det här är jag benägen att ändra mig. I alla fall med såpass ljusa skuggor som Parfait amour är.

Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
Krämskugga bas Shadestick (Royal hue), MAC
Ögonskugga ögonlock + undre franskant Eye Shadow Veluxe Pearl (Satellite dreams), MAC
Ögonskugga globlinje Eye Shadow Satin (Parfait amour), MAC
– Ögonskugga inre ögonlock Pigment (Pink pearl), MAC
– Ögonskugga highlighter Pigment (Vanilla), MAC
– Eyeliner vattenlinje Long-lasting eye pencil (Intense black), YSL
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar