En reaholics bekännelser

Jag har blivit omvänd, jag kan shoppa – jag är inte rädd. Förut har jag nästan alltid skyggat inför reor, klart att jag gillar att fynda, men jag tycker oftast inte det är värt allt stök, all trängsel och den oändliga väntan i kön till provrummen. Igår fick jag dock tillfälle att bota min reafobi. Av en händelse befann jag mig utanför NK vid niotiden på morgonen, just när insläppet för nyckelkunderna började. Eftersom jag hade mitt kort med mig och jag inte hade något annat att göra slank jag in en runda. Jag kom ut ett par timmar senare, och styrkt av min framgång i reaträngseln fortsatte jag till några av mina andra favoriter, som också började sin rea igår.

Jag besökte bland andra Sally Jones, NK och Yoko Yap.

Blus, tröja, skjorta. Hunky Dory, Loft, Steven Alan.

Solskydd från en av mina bästisar, Clarins, och El Mika-favoriten från Angel’s spa.

Spetsiga underkläder från Cosabella och Calvin Klein.

Förvånansvärt bekväma trots den höga klacken.

7 kommentarer

Lägg till din →

Karin: Dammit, jag kanske borde passat på ett skaffa en ny till dig också :S Visste inte att din var på slutklämmen (min har varit slut sedan läääänge, men du skaffade ytterligare en va?). Och ja, den passar helt klart bäst när det är varmt, eftersom den svalkar så skönt, förstår att det passar ännu bättre i Madrid där det är så supervarmt nu. 🙂

Lämna ett svar