Essie Summer Colors

Kommer ni ihåg att jag signade upp mig för ELLE och Essie i juni? Tidningsprenumeration och miniflaskor av vårens neonlack från Essie var dealen, och nu har både första numret och premien trillat ner i brevlådan. Däremot var det inte neonlacken, utan fyra minilack från sommarkollektionen istället. Konstigt, men inte mig emot. Neon är inte riktigt min grej, men sommarlacken har jag tittat på måånga gånger. Score alltså!

De fyra lack som kom i kitet är Luscious Lips, Lovie Dovie, Cute As A Button och Funny Face.

8 kommentarer

Lägg till din →

Jag läste på pret-ty att det var några andra som också fått fel färg på lacken. De hade mailat till Elle som skulle skicka neonlacken, men de fick även behålla de rosa. Det kan vara värt ett försök 😉

Typiskt! Jag avstod prenumerationen just för att jag inte gillar neon-lack. Om jag vetat att man skulle få så fina rosa lack så hade jag hoppat på erbjudandet. Man ska ju få det som är på bilden och inget annat…

Veronica: det verkar som att både du och jag var vinnare iom detta då 🙂

Des: visst är dom! Jag är överförtjust, och vill bara lacka med alla samtidigt nu-nu-nu 😀

Ninni: jag vet, väldigt dåligt! tråkigt att du missade det bara för att dom klantade till det 🙁

Kerstin: har du beställt från en annan sida? Färgerna ser helt klockrena ut för min smak 🙂

Lämna ett svar