Rouge à la Ka

När jag ändå pratar om rouge tänkte jag passa på att visa min blygsamma samling. Jag tycker ändå den är ganska komplett, för det är fyra rouge som är väldigt olika varandra – både när det gäller färg och typ:

Mineralrouge från Everyday Minerals i nyansen Best Friends
Gelrouge från Jelly Pong Pong i nyansen Grape Colada
Puderrouge från Sephora i nyansen Rose Rebelle
Puderrouge från NARS i nyansen Deep Throat

Det är riktigt svårt att säga vilket jag gillar bäst (ungefär lika svårt som att få till en bra bild på min arm). Gelrouget är helt klart bäst på resor, då slipper jag packa med en borste. Mineralrouget ger naturligast resultat och bäst om jag har foundation under; där kan gelrouget smeta ut underlaget. Puderrouget från Sephora är fint rosa, och fungerar både med och utan foundation. Rouget från NARS använder jag nästan bara vid festligare tillställningar eftersom det innehåller en hel del skimmer. Helt enkelt rouge för många olika tillfällen!

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar