Basics från HTH

Hjälper Torr Hud. Kanske inte sexigaste produktnamnet, men rätt mycket enklare än många andra långa och komplicerade namn. Mitt senaste budgetköp var duschkräm och body lotion från HTH på Ica av alla ställen, men det gick fort och uppfyllde mitt enda krav – svagt parfymerat.

Nu när jag börjat använda lukta gott lite oftare upptäckte jag att jag enbart hade lotions med starka dofter hemma, och om det är något jag inte vill dofta så är det Chloé blandat med papaya. Både duschkräm och lotion i Balance-serien luktar svagt och fräscht, utan att hänga kvar många minuter efter duschen. Perfekt, och billigt.

PS: den uppmärksamme kanske ser att vi iom detta inlägg infört en ny kategori – Budget, for all you budget-hunters!

4 kommentarer

Lägg till din →

Hoho, jag använde just duschkrämen (som jag gillar skarpt!) efter löppasset här på lunchen, lite bodylotion från Kiehls på det (har ingen parfym här) så är man fresh som en nyponros igen (Y). 🙂

Lämna ett svar