Finndödaren

Förväntningarna var blandade när vi fick hem ACO Spotless-serien, det lät för bra för att vara sant samtidigt som det ju är produkter i prismässig budgetklass. Av produkterna i serien var det Spotless Two-in-one som lockade oss alla mest, och efter att vi provat den ett tag nu så är vi blown away — den fungerar! Two-in-one är en gel som ska förebygga finnar och pormaskar genom att bland annat innehålla salicylsyra. Förpackningen är en stjärna bara den med en hygienisk pump, och gelen känns skön på utan att klibba eller strama. Vi brukar använda den under vår dag- och nattkräm. Här är några tankar från oss alla tre:

  • Efter redan fyra dagar märkte jag en otrolig förbättring. Om man överdoserar riskerar den att smula lite när man lägger foundation, annars är enda nackdelen att denna inte fanns när jag som mest behövt den — under tonåren… (El)
  • Jag var initialt ganska skeptisk till den här lilla pumpflaskan, men eftersom jag var inne i ett stim av plitor på kinderna drog jag till ändå. Panna, näsa, kinder och haka smörjer jag in med några kluttar var, och efter att det sjunkt in tar jag på min vanliga ansiktskräm. Småfinnarna på kinderna har helt försvunnit och pannan är mycket slätare! Just nu jobbar jag på att få hakan fri från pormaskar, och måste dessutom erkänna att det känns bättre att ta på ett tunt lager av den här efter att man varit framme och pillat (ja, jag klämmer — so sue me) än vanlig kräm… (Mi)
  • I två veckor har jag hunnit testa den här mirakelprodukten, för faktiskt, så bra är den. Efter ett par dagar märkte jag en avsevärd skillnad: finnarna är färre, huden ser lugnare ut och framför allt känns mycket mjukare. Det har poppat upp några nya spots, men de har aldrig blivit riktiga elakingar, utan försvunnit rätt snabbt. Nu hoppas jag på att Spotless fixar att trolla bort de röda prickarna efter gamla finnar. (Ka)

8 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar