Hudvård för mammor?

På söndag ska jag gå på stan med min mor, och i födelsedagspresent från familjen ska hon få välja ut lite hudvård. Jag är helt oinsatt i vad som är bra för 55+ kvinnor, men kanske är det någon som sitter på tips? Clinique är ett märke som går hem hos min mor, medan jag funderar på om Dermalogica inte kan vara bra (och som dessutom går att köpa betydligt billigare på Jersey Beauty).

Mamma har ganska vanlig hy, varken supertorr eller oljig, med rynkor och lite pigmentsfläckar. Jag tar gladeligen emot alla tips ni har!

7 kommentarer

Lägg till din →

Min mamma och hennes syster älskar Lumenes guldiga serie som är för lite äldre kvinnor. Speciellt gillar de nattcremen. Och den doftar ju så gott!

Ninni: Lumene you say? Det är ju onekligen ett bra alternativ prismässigt 🙂

Karin: TBS, nästan alltid (Y)! 🙂

Ellen: Decléor.. hehe, hoppas inte mamma gillar det *fattig* 😉 Men tack!

Lämna ett svar