Nya boots

Medan Ka ännu sportar sommarkläder i Madrid har den första snön fallit i Stockholm, vilket fick mig att snabba på mitt inköp av höststövlar (hade inga sen innan eftersom jag tillbringade förra hösten i tropiskt klimat). Mi fick agera shoppingkompis via telefon och till slut bestämde jag mig för dessa, ett par rödbruna med låg klack, från CC inne på Sturegallerian.

6 kommentarer

Lägg till din →

Karin: Tack! Och bra tips på blogg, ska kolla in den lite mer 🙂

Maria: I know, what’s up med den sizen liksom (betydligt större än kartongen som låg i) ändå hängde den med på en 8k powerwalk :’D

Lotta: Tackar, kalrt att du får fråga det 🙂 de var inte sååå himla dyra faktiskt (jämfört mot adnra som jag kollat på) strax under 2000 pix.

Kerstin: Thanks! Jag premiärgick i dem igår (efter att ha putsat dem)och är än så länge supernöjd 🙂

Aila: Ja, färgen är superfin tycker jag, och jag tror att det är rätt bra kvalitet på skinnet, tror det kommer åldras fint 🙂 Kollade på ett par svarta stövlar också, men precis som du säger behöver inte allt vara svart 🙂

Lämna ett svar