Tinted love

Det finns mycket som är jobbigt med att pendla och bo i flera städer samtidigt, men en av fördelarna är att ju fler hem – desto fler badrumsskåp! Min taktik är att ha lite olika innehåll på olika ställen, genom att undvika dubletter känns min ganska klena samling make up genast lite bredade. Laura Merciers Tinted Moisturizer är riktigt bra skit, enda nackdelen är att det är spf 20 (jag föredrar produkter utan spf, förutom i solskyddskräm såklart).

7 kommentarer

Lägg till din →

Karin: vilka argument finns för? (förutom att det är bra att skydda sig mot solen, vilket man ju kan göra med vanlig solkräm istället för att mojja in det i kosmetika). Egentligen borde man ha ett eget inlägg om detta, intressant fråga ju! (och jag kan inte så mkt om det)

El: tja, som du säger, ett argument för är att man får två krämer i ett, och utsätts man för mycket strålning är det smart att använda spf. men emot-sidan argumenterar för att det inte är så bra att blanda in kemiska ämnen i hudkräm, och att (kemisk) spf kanske inte är bra överhuvudtaget.

men ja, intressant! jag läser mer än gärna ett inlägg om detta från dig! =D

Lämna ett svar