Pudra mig hit och pudra mig dit

När lönen trillar in nästa vecka har jag funderingar på att införskaffa mig ett löspuder, ett osynligt främst för att “sätta” foundation och concealer (till skillnad från Mint som även korrigerar) så att allt håller lite längre (och finare). Dessa tre är märken jag brukar gå till när jag ska köpa underlag, så jag undrar helt enkelt om någon av er har åsikter om dom?

Loose Setting Powder, Laura Mercier
Loose Powder, FACE Stockholm (tydligen makeup-Åsas favorit)
Prep + Prime Finishing Powder, MAC

7 kommentarer

Lägg till din →

Emelie: Tack för input! Hm, var det inte Biotherms smink som utgick i Sverige nyss? :S

Ka: osynligt = (Y) jag vill ha löst dock *hang up* 😛

nyans: tack! Vad bra att veta, jag ska kila in till NK och prova LM nästa runda på stan 😀

Lämna ett svar