Camino

Camino är en Göteborgsbaserad tidning som vill inspirera till en smartare livsstil och tipsar varje nummer om ekologiska, klimatsmarta och miljömärkta alternativ. Hade jag bott i Sverige hade jag investerat i ett nummer, som självklart trycks på miljövänligt papper. På tal om papper, i år tänker jag kanske göra som Ann-Christin till jul och skippa omslagpapper till förmån för fina tygpåsar.

4 kommentarer

Lägg till din →

MUJI-påsarna var ju adorable! Tror dock inte det blir någon investering i dom, och pysslig med symaskin är jag inte heller 😉 Hehe. Tidningen ska jag dock slå till på när jag hittare’n!

Maria: jag har använt papperspåsar i stället som man kan återanvända nästa år. jättefina!

Heartcore: fler sådana tidningar tycker jag! om de trycks på miljövänligt papper förstås.

El: ooh, spännande. din julklapp kanske inte heller får något papper. snart dags för julklappsöverlämning? =)

Lämna ett svar