Power Recovery

Okej, jag längtar efter våren, men samtidigt önskar jag att jag kunde ställa tillbaka tiden en gnutta. Ganska exakt till den 23 december, för då hade jag fortfarande haft tid att slänga in Multivitamin Power Recovery Masque från Dermalogica på min önskelista.

För ett par veckor sedan fick jag nämligen ett generöst prov på denna mirakelmask, som gjorde susen för mitt vintertorra ansikte. Till färgen är den lätt gulaktig, lite som denna, vilket beror på vitaminerna (i detta fallet A, C, E och F) som hjälper huden att återhämta sig. Den funkar riktigt bra både som vanlig ansiktsmask (låt verka 10-15 minuter) och som nattkräm (lägg då lite tunnare lager och sov inte med den om du har ljusa sängkläder då den kan färga av sig lite). Jag har fått mersmak, och vill hemskt gärna ha en egen tub!

5 kommentarer

Lägg till din →

Ansiktsmask var faktiskt det enda från Derma jag inte fick någon speciell rekommendation :S (vilket min plånbok antagligen är tacksam över).. den här låter najs dock! Ska se om jag har prov på någon mask hemma 🙂

Lämna ett svar