Sugarbomb live

Fördelen med att agera personal shopper är att jag ju måste prova produkterna för att vara säker på att de är bra. Ehum, hur som helst så stod jag och fingrade på Sugarbombhos Benefit på El Corte Inglés i helgen när jag blev haffad av en sminktjej som undrade om jag ville prova. Självklart ville jag det! På en bas av Some Kind-A Gorgeous applicerades alltså Sugarbomb — det är så fint! Den finaste färgen med det finaste skimret, helt enkelt det perfekta rouget. Jag gillar också att det är multifunktionellt med sina fyra små trianglar i olika nyanser. Mi, jag tror du blir nöjd!

9 kommentarer

Lägg till din →

Anonym: verkligen! man behöver inget annat rouge än sugarbomb faktiskt!

Kerstin: men vad trist! det är bara att maila om du har ett personal shopper-uppdrag, det är bara kul! =)

Sublim: det tror jag med! har du också en?

Maria: hoppas paketet kommer snart!

Katarina: kanske det finaste rouget jag sett. ändå kommer jag nog inte slå till för jag har redan 3-4 rouge, men helt klart något för framtiden!

EmLa82: jag tror du kommer bli jättenöjd också. har du också fått vänta länge på ASOS-leveransen?

Kerstin: jaa, vad irriterande! hoppas det kommer snart.

Lämna ett svar