Landstema: Danmark

Vi tänkte inför ett nytt tema här på El Mika, nämligen landstema! Vi tycker att det är roligt att ha koll på länder som har spännande och annorlunda märken — speciellt sådana som inte är så lätta att hitta i Sverige. Kanske kan det hjälpa någon som ska ut och resa och som vill shoppa lite skönhet?

Först ut är grannlandet Danmark, som har mycket att bjuda på. Ekologiska Urtekram går att hitta på Ekostore i Göteborg, till exempel en härlig sockerskrubb som vi länge suktat efter. Ole Henriksen är inte direkt ett budgetmärke, men deras hudvård är riktigt bra. Både Mi och Ka har använt Oles tvätt och kräm med positiva resultat. Färgstarka (minst sagt) Gosh har ingen av oss provat, men visst ser nagellacket läckert ut?

7 kommentarer

Lägg till din →

Instämmer i ovan om Goshs lack. I Danmark finns ju även det lokala (tror jag) märket “Nilens jord” som jag själv inte har testat men som många andra talat positivt om.

Gosh-lacken gillar jag med, köpte nyss en vattenfast eyeliner också. Den har bara testats ett par ggr än men so far so good! Trodde den skulle vara för mjuk, men den visade sig vara jättebra. Urtekrams schampoo har jag hittat på ICA, men inte testat än.

SaintBella: låter bra! 🙂

SminkJante: jag är riktigt sugen på att testa lite Urtekram 🙂

Basteth: alla verkar gilla lacken från Gosh 🙂 Nilens jord har jag sett någon gång på Danmarksfärjan, men inte tittat mer på..

Fröken Frodig: det är kul när man kan hitta ovanligare märken på ICA 🙂 Eyelinern låter bra!

Lämna ett svar