I min cykelkorg

Nu när våren äntligen är här (ja, även i Göteborg!) har jag bytt ut spårvagnskortet mot min Skeppshultscykel. Nästintill 6 kilometer enkel väg till jobbet ger både bra vardagsträning och ett uppvaknande på morgonen, och dessutom är det roligt. För att inte behöva ha full cykelmundering på mig brukar jag cykla i halvfort tempo; lagom för att inte svetta ner mig totalt, utan att för den delen snigelcykla.

När jag kommer till jobbet har jag en liten “cykelneccessär” att fräscha upp mig med (efter en snabb raggardusch), som består av:
Deo Pure, Biotherm
Dust it, Osis+
Blot Powder, MAC
– Puderborste, FACE Stockholm

Det jag saknar är en liten bredtandad kam eller hårborste, för att försöka få luggen på plats efter all vind..

10 kommentarer

Lägg till din →

Des: hrm, det har jag faktiskt inte 🙁 Räknas mössa?

Molly: hårspray? Nä, det använder jag aldrig.. och jag cyklar ändå så fort att en sprayad lugg nog hade rört på sig ändå ;P

Nej men nu blir jag ledsen! Jag vill inte komma med några pekpinnar eller sprida skräckpropaganda, men eftersom jag jobbar på neurokirurgen har jag också sett vad som kan hända vid cykelolyckor. Var rädd om dig!

Des: :'( jag veeet, jag är en dålig människa! Ska nog åka och prova lite hjälmar nästa vecka, men mitt problem är inte hjälmfriss så mycket som att jag blir så svettig = håret blir fett väldigt fort..

Kerstin: gotta love raggardusch! Jag har med en liten rese-tvålflaska också, så att jag slipper gå omkring och lukta samma tvål som alla tvättar händerna med 😛

Lämna ett svar